Руският президент Владимир Путин смята, че руският самолет Су-57 е най-добрият

...
Руският президент Владимир Путин смята, че руският самолет Су-57 е най-добрият
Коментари Харесай

Путин обяви Су-57 за най-добрия военен самолет в света

Руският президент Владимир Путин счита, че съветският самолет Су-57 е най-хубавият боен аероплан в света. Той съобщи това нощес на среща с спечелилите в състезанието " Лидерите на Русия ", предадоха информационните организации.

``
реклама

" Това е в този момент най-хубавият аероплан в света - по всички тактико-технически данни, по оръжията си. Никой не може да лети по този начин, както нашият аероплан ", уточни съветският президент, представен от Блиц.

Су-57 е многофункционален изтребител от пето потомство. Първият му полет е сбъднат на 29 януари 2010 година Самолетът може да прави свръхзвуков полет без форсаж, едва видим е, има свръхманевреност и дарба да прави релативно къси излитания и кацания.
 

Въоръженията му се разполагат във вътрешни пространства и под крилата.
Около Су-57 обаче към момента има доста незнайни, в това число какво значи " серийно произвеждане ", каквото производителят дава обещание да стартира до края на 2019 година

Не е ясно също каква ще е ориентировъчната му цена и какъв брой такива машини ще може да си разреши съветската войска или вероятно клиенти от чужбина. Властите не споделят публично доста данни, което оставя необятно поле за догадки и спекулации.
 

Основният проблем на Су-57, апетитен по профилирани издания, е моторът. Първите самолети на въоръжение ще бъдат с мотор АЛ-41Ф1 (известен още като " произведение 117 " ), който е инсталиран на Су-35С и приключи държавните тествания преди година. На втория стадий би трябвало да стартира монтирането на много по-различния " Изделие 30 ", който е към момента в изпитателна фаза. Тя може да продължи най-малко 3 години.
 

Китайският J-20

Китай също акцентира своя J-20, като твърди, че Су-57 е много по-маневрен, в това число от F-35, само че е със доста по-ниска степен на " непрозрачност ", най-много поради мотора си. F-35 не е толкоз добър в непосредствен пердах, а ние имаме по-добри ракети от руснаците и американците, твърди Пекин, който към този момент тества своя J-20 при патрулни полети в Южнокитайско море.
 

Американският F-35

Всъщност, може би трите самолета са с толкоз друго предопределение, че не подлежат на съпоставяне. F-35, да вземем за пример, е част от доста комплицирана система за интервенции с наземно, въздушно (включително дронове) и галактическо базиране. Появата му в бойни дейности би трябвало да е предшествано от удари с ракети и безпилотни средства при съгласуваност в действително време с всички съставни елементи.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР